новини

На командно-штабному факультеті підвели підсумки навчання

07.12.2018 16:00

На командно-штабному факультеті Національної академії Національної гвардії України підвели підсумки за квартал навчального року.

Під час зборів розглянули результати роботи з особовим складом, морально-психологічний стан, військову дисципліни й досягнення курсантів у навальному процесі та повсякденній діяльності.

Підведення підсумків розпочалось із вступного слова начальника командно-штабного факультету полковника Вячеслава Овчаренко: «Панове офіцери, сержанти, курсанти! Сьогодні ми проведемо наліз за квартал навчального року і дамо реальну оцінку діяльності з військової дисципліни, навчання, й заходів виховання кожному підрозділу» - розпочав полковник Вячеслав Овчаренко.

Після вступу начальника факультету доповідь розпочав заступник начальника факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко. Він відмітив найбільш цілеспрямоване та результативне морально-психологічне забезпечення бойової служби у навчальних групах. Крім того, були відмічені кращі агітатори та редактори інформаційних аркушів. Також був проведений аналіз з військової дисципліни та навчання курсантів.

Наступним доповідав заступник начальника факультету з навчальної роботи – начальник навчальної частини полковник Віталій Антонець. Він розглянува позитивні та проблемні питання щодо навчання та повсякденної діяльності.

Після доповідей курсантам було продемонстровано аматорські відеоролики зроблені курсантами з виїзду на агітацію в кадетський корпус, а також польовий вихід та здійснення маршу підрозділами факультету.

По закінченню основної частини кращим курсантам були вручені подяки за сумлінне виконання служби та розумну ініціативу.

«Я вважаю, що підведення підсумків з курсантами всіх років навчання є невід’ємною частиною виховання. Ретельний аналіз та надання рекомендацій допоможе в загальному розвитку підрозділу за всіма напрямками» - зазначив полковник Сергій Волошко.

Автор солдат Ігор Шепелєв

Фото автора