новини

В Академії Нацгвардії прогресує співпраця в представниками Канади (відео)

07.12.2018 18:55

Національну академію Національної гвардії України відвідав радник НГУ від Канадської оперативно-тактичної групи в Україні майор Корі Анхорн.

Під час зустрічі командування Академії та факультетів з представником Канади обговорили три ключових моменти, які цікавили обох сторін: ефективність курсів, які проходили у жовтні цього року, започаткування наступного курсу для викладачів Академії та створення нової лінгафонної аудиторії для вивчення французької мови.

«Всі міжнародні навчання, які проводяться на базі Академії мотивують нас до розвитку та впровадження нових знань в навчальний процес. Ті знання, які надали фахівці Канади під час курсу «Порядок дій при управлінні військами та штабні процедури НАТО» ми вже впроваджуємо в наші навчальні програми. Ми завжди відкриті до співпраці та готові втілювати спільні цілі у загальний розвиток Національної гвардії», - зауважив т.в.о начальника Національної академії полковник Олександр Морозов.

Під час зустрічі радник Нацгвардії України майор Корі Анхорн ознайомив гвардійців з системою підготовки Королівського військового коледжу Канади (який є аналогом Академії) та майбутніми перспективами співпраці.

«Харків та Національна академія стала одними з моїх улюблених місць. Розмовляючи з моїми колегами з НАТО ми дійшли висновку, що можемо багато в чому вам допомогти, що стосується підготовки офіцерів Національної гвардії України. Звичайно, ми не збираємося змінювати повністю всю навчальну програму, а лише імплементувати наші курси та модулі для підготовки курсантів. Ми хочемо запровадити у Нацгвардії систему, яка повністю охопить завдання, покладені на ваші підрозділи. Приємно спостерігати за тим, що ви налаштовані на спільну працю, що ви готові вносити зміни у навчальний процес для розвитку гвардійців», - зазначив майор Корі Анхорн.

В понеділок відбудеться зустріч з учасниками попереднього курсу та їх керівниками в Академії. Під час зустрічі обговорять ефективність проведеного курсу та започаткування нового.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ