новини

Курсанти гуманітарного факультету практикують англійську мову під час інтелектуальних ігор

10.12.2018 17:57

Кожного тижня, курсанти-випускники гуманітарного факультету мають нагоду вдосконалити свої знання з англійської мови на практиці, відвідавши додаткові заняття в ігровому клубі шанувальників англійської мови "MIRACLE".

Спілкування проходить у невимушеній атмосфері. Учасники клубу повинні залишити за дверима усі свої проблеми, переживання та отримувати максимум користі і задоволення від спілкування.

«Розмовний клуб дозволяє у невимушеній атмосфері провести час, практикуючи розмовну мову, допомогає розговоритися і відчути себе впевненіше. Тему вибирає викладач, але ми завжди раді активності від наших студентів і, якщо виникла цікава тема для дискусії, ми з радістю включимо її в обговорення», - розповідає організатор клубу "MIRACLE".

Нещодавно курсанти, разом із цивільними, які також завітали на заняття, зіграли в інтелектуально-психологічну гру на англійській мові.

«Це не звичні пари, а своєрідний розмовний клуб, куди щотижня запрошують носіїв англійської мови. Спілкування проходить тільки іноземною мовою. Під час інтелектуальних ігор розвиваються комунікативні навички, позасвідомо, без напруг засвоюється і закріплюється матеріал, підвищується інтерес до вивчення мови. Мені такий підхід до удосконалення знань дуже цікавий», - ділиться враженнями старший сержант Михайло Хоменко, командир групи.

Христина Бойчук,

фото автора