новини

Гвардійці Академії позмагалися у Міжнародному турнірі з кросфіту

11.12.2018 12:10

У Харківському спортивному клубі «YOD» пройшов Міжнародний турнір з кросфіту - YOD CrossFit Glory III.

Національну академію Національної гвардії України представляли доцент кафедри фізичної підготовки та спорту Академії майор Артем Турчинов та 3 курсанти з командно-штабного факультету та факультету логістики.

Програма змагань передбачала виконання кожним учасником чотирьох комплексів, кожен з яких складався з таких видів: трастер, підтягування ніг до перекладини, штовхання штанги, махи з гирею, подвійні стрибки на скакалці.

За підсумками змагань, майор Артем Турчинов увійшов до 5-ки найсильніших атлетів України, а курсант факультету логістики Іван Сіліч закрив 10-ку найсильніших атлетів.

«Ось і закінчилися одні з наймасштабніших Всеукраїнських змагань. З 74 спортсменів-аматорів я став одним з вісімнадцяти фіналістів, зміг випробувати себе, пізнати і перевірити себе серед кращих. Побачивши свої слабкі сторони, буду працювати ще більше, щоб згодом досягти поставлених цілей. Окремо хочу подякувати керівництву спортивного клубу «YOD» за відмінну атмосферу під час змагань», - поділився враженнями курсант факультету логістики Іван Сіліч.

Вітаємо нашу команду з успішним виступом у турнірі та бажаємо їм нових успіхів у навчанні і чергових спортивних перемог.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ