новини

Психологи 3 оперативної бригади поділилися досвідом з курсантами Академії Нацгвардії

13.12.2018 13:11

Перейняти досвід діючих психологів військової частини 3017, ознайомитись з тренінговим містечком та унікальним мобільним центром психологічної підтримки мали можливість курсанти кафедри психології та педагогіки Національної академії Національної гвардії України.

Психологи 3 бригади оперативного призначення спільно з викладачами академії НГУ в рамках навчальної дисципліни «Соціально-психологічний тренінг» провели практичні заняття з елементами тренінгу.

«Ми намагалися поєднати теорію з практичною частиною, бо такий досвід є важливим для майбутньої професійної діяльності. Знання наших курсантів апробовані на практиці, у них була змога не тільки зорієнтуватися і відчути свої власні можливості, а й зрозуміти, що є пріоритетним в роботі військового психолога», - зазначає викладач кафедри психології та педагогіки Олена Кравченко.

Курсантам продемонстрували основні елементи роботи психолога у військовій частині, а саме роботу з психологічними травмами і реабілітацією, а також роботу, направлену на взаємодію та згуртування колективу.

«У рамках тренінгу курсанти ознайомились з елементами професійно-психологічної підготовки військовослужбовців до екстремальних умов в службово-бойовій діяльності та з вправами по відновленню психоемоційного стану особового складу», — коментує начальник відділення психологічного забезпечення військової частини 3017 Валерія Ковінько.

Анастасія Павленко