новини

Офіцери Головного управління НГУ продовжують працювати з викладачами Академії

14.12.2018 17:43

Кожного року в практику навчального процесу Національної академії Національної гвардії України впроваджуються нові форми та види занять, оновлюються навчальні програми.  Реформується процес підготовки не лише курсантів, а й професійної підготовки офіцерів Академії.

Цього року для покращення навичок військовослужбовців та викладачів Академії Нацгвардії в систему професійної підготовки впровадили додаткові заняття. Щочетверга гвардійців Академії навчають офіцери Головного управління Національної гвардії України. На кожному занятті розглядаються питання, які є актуальними, як для Академії та НГУ в цілому.

Представники ГУ НГУ проводили заняття для викладачів кафедр оперативного мистецтва, вогневої підготовки, військово-соціального та психологічного забезпечення.

Під час занять, військовослужбовців Академії ознайомили з перспективами модернізації озброєння та військової техніки з огляду на поетапне впровадження військових стандартів НАТО, перспективними напрямками розвитку морально-психологічного забезпечення сектору сил оборони та особливостями організації дій та застосування підрозділу за сигналами «Сирена», «Грім».

«Проведення занять з професійної підготовки для офіцерів та викладачів важливі та потрібні для підвищення свого професійного рівня, ознайомлення з новими формами, методами, напрямками діяльності за спеціальністю. Ми, як представники Головного управління, проводимо заняття щоб надати  практичну наукову підтримку, разом вирішуємо нагальні проблеми, ділимося з викладачами завданнями, які стоять перед Національною гвардією. Вже згодом викладачі Академії будуть використовувати інформацію у своїй практичній діяльності і доводити її до курсантів. Викладачі є взірцем для курсантів, підготовка їх повинна бути відповідною. Тому я впевнений, що додаткові заняття лише примножать офіцерам та викладачам успіх у їхній професійній діяльності», - зазначив представник ГУ НГУ полковник Анатолій Волошин.

Чіткі зміни у покращенні навчальних програм - це те, що допомагає гвардійцям почуватися впевнено на шляху до подальшого розвитку.

Відділ міжнародних зв'язків, інформації і комунікації НА НГУ