новини

Ліцеїстів Харківщини запросили на навчання до Академії Нацгвардії

15.12.2018 09:00

Офіцери Національної академії Національної гвардії України провели ефективну профорієнтаційну роботу серед вихованців ліцею з посиленою військо-фізичною підготовкою «Патріот».

Заступник начальника оперативно-тактичного факультету по роботі  з особовим складом полковник Анатолій Желаго розповів ліцеїстам про потужності та діяльність Національної академії Національної гвардії України, надав інформацію про умови вступу до навчального закладу.

Представлені  відеоролики та презентації умов служби та побуту, об’єктів навчально-матеріальної бази закладу справили враження на майбутніх правоохоронців та зацікавили, як пріоритетний вищий навчальний заклад для здобуття освіти.

«У наш час бути військовим це почесний обов’язок. Вам це відомо не по чуткам, адже ви вже стали на шлях захисника Батьківщини. Зараз, опановуючи свої перші кроки професійного шляху, у вас є можливість продовжити навчання в лавах сучасної армії. Якщо у вас є бажання бути професійним військовим, то Академія Національної гвардії України чекає на вас», - звернувся до ліцеїстів полковник Анатолій Желаго.

Своїми враженнями поділився вихованець ліцею з посиленою військо-фізичною підготовкою «Патріот»»: «Я свідомо обрав військове навчання в ліцеї й в подальшому ставлю собі за мету стати офіцером, тому вже зараз вивчаю можливість навчання в Академії Нацгвардії».

По закінченню заходу, полковник Анатолій Желаго побажав юнакам зробити правильний вибір для здобуття вищої освіти. Адже обрання життєвого шляху є чи не найважливішим питанням для молодих вмотивованих ліцеїстів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ