новини

Курсанти гуманітарного факультету активно вдосконалюють французьку мову в культурно-просвітницькому центрі

19.12.2018 17:17

Курсанти гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України відвідали гурток «Театр» у французькому культурному центрі «Альянс Франсез».

Як тільки розпочалось заняття, учасники відразу ж поринули у неймовірну атмосферу, що створив стажер Альянсу Кентен Гішар. Юнаки та дівчати не тільки активно працювали, концентруючи свою увагу, а й відпочивали, розігруючи різноманітні сцени.

«Я всеціло переконаний, що кожен з курсантів здатен вивчити французьку. Все починається з малого, поставимо пару сцен, а згодом розберемо й цілу пєсу. Та на все потрібен час, і я дійсно дякую курсантам Національної академії за те, що вони приходять на мої заняття й прикладають чимало зусиль, аби зрозуміти мене й виконати завдання», - підкреслив стажер Альянсу Кентен Гішар.

Тож, зараз, курсанти, які прагнуть попрактикувати французьку мову й набути нових знань, мають можливість відвідувати гурток щотижня по суботах.

«Сьогодні було одне з найцікавіших занять, де ми не тільки поповнили свій словниковий запас, а й використали його на практиці, розігруючи сцену, слухаючи музику й описуючи її. Я особисто вдячний персоналу організації і директору за те, що вони надають нам таку можливість. Звичайно, в Академії ми отримуємо достатньо знань, але вивчати французьку з носіями мови також дуже корисно», - зазначив сержант Сергій Дьомін.

Анастасія Ващенко,

фото автора