новини

В Академії Нацгвардії відбувся день професійної підготовки офіцерів структур по роботі з особовим складом

19.12.2018 17:41

Традиційно, щомісяця, в Національній академії Національної гвардії України проводиться День професійної підготовки офіцерів структур по роботі з особовим складом.

Так, офіцери відділу по роботі з особовим складом провели інструктажі методичних занять та надали допомогу в організації роботи.

Під час заняття начальник відділу по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган підвів підсумки стану військової дисципліни в підрозділах Академії за III квартал 2018 року та поставив завдання на IV квартал 2018 року.

Старший офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко провів бесіду щодо особливостей проведення виборів у 2019 році та довів інформацію про виборчі права військовослужбовців.

На інструкторсько-методичному занятті начальник юридичної служби старший лейтенант юстиції Олександр Харченко довів до військовослужбовців питання стосовно методики оформлення документів щодо звільнення військовослужбовців з військової служби.

Бесіду щодо важливих питань церковного устрою провела офіцер відділу по роботі з особовим складом молодший лейтенант Тетяна Радванська.

«Проведення днів професійної підготовки з офіцерами структур по роботі з особовим складом є вкрай необхідними. Адже на сьогоднішньому занятті є офіцери, які знаходяться на своїх посадах не так давно і потребують підтримки зі сторони командування Академії та своїх колег. Тільки знання своєї роботи та вміння працювати з людьми є запорукою виховання справжніх патріотів держави», - зазначив офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ