новини

Привітання начальника Національної академії Національної гвардії України з нагоди 87-ої річниці з дня заснування навчального закладу

26.12.2018 10:10

Шановні офіцери, сержанти, курсанти, солдати, службовці і ветерани!

Вітаю Вас з 87- ою річницею з дня заснування нашого навчального закладу. Національна академія є єдиним військовим навчальним закладом, який готує кваліфікованих офіцерів для Національної гвардії України.

Колектив навчального закладу – міцна сім’я, і я впевнений, кожен з нас наполегливо працює аби війська постійно поповнювались новими підготовленими та високоосвіченими професіоналами.

Протягом року, основні зусилля колективу Академії були направлені на удосконалення та розширення освітньої діяльності, нарощування наукового потенціалу, створення стандартів освіти для курсів післядипломної освіти та організацію підготовки військовослужбовців Національної гвардії України, які не мають військової освіти. Крім того, навчальний заклад продовжує розширювати міжнародні зв’язки, залучаючись до програм міжнародного співробітництва з правоохоронними формуваннями країн Європи, військовими формуваннями США та Канади, що сприяє росту авторитету Академії  як в Україні, так і за її межами.

Робота усього викладацького складу є неоціненною, адже завдяки професіоналізму, самовідданості та творчій енергії викладацького складу заклад випускає кращих фахівців, які продовжують славні традиції захисників України. Подальший розвиток нашого вишу – це справа всього колективу. Національна академія сьогодні динамічно розвивається, впроваджуються нові напрямки підготовки, з врахуванням досвіду ведення Операції Об’єднаних сил. Але ми чітко усвідомлюємо, що попереду ще багато роботи, яка під силу лише згуртованому колективу.

Я дуже вдячний всім вам за ту кропітку працю, яку ви робите для того, щоб наш навчальний заклад був провідним в Україні. Бажаю всім професійних успіхів, наснаги, міцного здоров’я, впевненості у собі та у своїх силах.

З повагою,

начальник Національної академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант Сергій Соколовський