новини

До дня заснування Академії в навчальному закладі відкрили новий навчальний корпус (відео)

26.12.2018 17:34

З нагоди 87-ї річниці створення навчального закладу, в Академії ввели в експлуатацію новий корпуc. В ньому розміщені службові приміщення для наукових співробітників, навчальні аудиторії, класи інформаційного забезпечення та конференц-зал.

Символічну стрічку перерізав начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Колектив Національної академії Національної гвардії України не стоїть на місці. Всі працівники навчального закладу прикладають максимум зусиль, щоб створити всі умови для належної підготовки майбутніх офіцерів. Новий 3-поверховий корпус побудований за досить короткий термін та в повному обсязі забезпечений усіма інформаційними системами, які були закладені в проекті. Бажаю всім плідної праці на новому місці», - зазначив очільник навчального закладу.

На 1 поверсі розташовані приміщення для ад’юнктури та докторантури, які обладнані 1 навчальним класом та 4 аудиторіями. Всі приміщення забезпечені меблями, комп’ютерною технікою.

На 2 поверсі - приміщення кафедри інформатики та прикладних інформаційних технологій, обладнані 2 комп’ютерними класами, викладацькою, лабораторіями та класом Академії CISCO, який забезпечить навчання курсантів за сучасними, новітніми, телекомунікаційними технологіями та дозволить отримати сертифікат інженера телекомунікаційних технологій міжнародного зразку. Також там розташоване приміщення інформаційно-обчислювального центру, в якому є навчальний клас та 4 приміщення для персоналу. В усіх кабінетах встановлена комп’ютерна техніка.

На 3 поверсі розміщений науково-дослідний центр Академії, який включає в себе кабінети начальника та заступника науково-дослідного центру, 4 науково-дослідні лабораторії, приміщення поліграфічних досліджень та конференц-зал. Всі приміщення забезпечені новими меблями, науковою літературою, комп’ютерною технікою та комп’ютеризованою ліцензованою сенсорною поліграфічною системою, яка спрямована на проведення психофізіологічних досліджень на виявлення брехні.

«Хочу висловити вдячність за те, що було вкладено так багато зусиль в будівництво нового корпусу. Нові, світлі, комфортні приміщення стануть запорукою згуртованої праці і ефективного навчання», - зазначив начальник науково-дослідного центру полковник Ігор Приходько.

  

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації