новини

Зі святом, Alma Mater! Сьогодні Академія відзначає 87 років від дня заснування (відео)

26.12.2018 18:12

«Шановні присутні! Вітаю Вас зі знаменною подією в житті нашого навчального закладу. 87 річниця символізує розвиток та успішну діяльність військового вишу на теренах освіти і науки України. Протягом року, основні зусилля колективу Академії були направлені на запровадження та розширення освітньої діяльності, нарощування наукового потенціалу, створення стандартів освіти для курсів післядипломної освіти. Я дуже вдячний всім вам за ту кропітку працю, яку ви робите для того, щоб наш навчальний заклад був провідним в Україні. Бажаю всім професійних успіхів, наснаги, міцного здоров’я, впевненості у собі та у своїх силах», - такими словами розпочав урочисті заходи начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

На адресу Академії надійшли вітання від Міністра оборони України, генерала армії України Степана Полторака, Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та командувача Національної гвардії України генерал-полковника Юрія Аллерова.

Розпочався захід з внесення Бойового прапору Академії та виконання гімну України.

Наказом начальника Академії було оголошено подяку 71 військовослужбовцю та службовцю, нагороджено грамотами 16  працівників навчального закладу. Крім того, військовослужбовці та службовці Академії були заохочені відзнаками Президента України, Міністерства Оборони України, медалями, нагрудними знаками.

Зі словами привітання виступили ректор Харківського Національного університету внутрішніх справ генерал-поліції третього рангу Валерій Сакуренко та заступник начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області полковник поліції Віталій Гузь.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до Стели героїв-вихованців Академії присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за мир, свободу та незалежність нашої країни.

Яскраву концертну програму підготували - вокальний гурт «5 стихій» та оркестр Академії, солісти Харківської філармонії та великого академічного Слобожанського ансамблю пісні і танцю.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ