новини

На Київському факультеті відзначили 87-у річницю Академії Нацгвардії

27.12.2018 18:51

До святкування Дня Національної академії Національної гвардії України приєднався і Київський факультет. У будинку культури села Білогородка Києво-Святошинського району зібрався весь особовий склад підрозділу.

Привітати військовослужбовців зі святом приїхали запрошені гості: заступник начальника Північного Київського оперативного територіального об’єднання по роботі з особовим складом полковник Євген Павелко та заступник командира 22 окремої бригади з охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав полковник Павло Наконечний.

«Вітаю вас, панове, з 87 річницею з Дня створення Національної академії Національної гвардії України. Академія добре відома у державі та далеко за її межами. Високий рівень визнання Нацгвардії неможливий без висококваліфікованих офіцерських кадрів, які готує Академія та Київський факультет. З нагоди славної річниці щиро бажаю усьому особовому складу Академії, ветеранам і випускникам здоров’я, здійснення мрій, достатку та сімейного благополуччя, миру та спокою на нашій рідній землі», - під час вітального слова промовив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

З нагоди святкування військовослужбовцям вручили відзнаки Президента України, медаль - «За участь в антитерористичній операції», подяки, грамоти, чергові звання. Також знаменною подією заходу стало вручення заступником начальника Академії по роботі з особовим складом полковником Василем Пилипенко штандарту Київського факультету.

Різноманіттям номерів всіх присутніх порадували артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України. Закінчилося святкування на хвилі піднесеного настрою зі шквалом аплодисментів, посмішок та привітань.

Молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора