новини

Офіцери Академії привітали малюків з новорічними святами

27.12.2018 18:58

Щоб подарувати малечі частинку тепла та гарного настрою перед новорічними святами, військовослужбовці оперативно-тактичного факультету Національної академії Національної гвардії України відвідали Харківський обласний дитячий будинок №3.

Вихованці дитячого будинку підготували святковий виступ спеціально для запрошених гостей. А гвардійці привітали діточок солодощами. На обличчях дітей були посмішки, а своє задоволення вони висловлювали по-дитячому щиро – танцювали та розповідали вірші.

«Багаторічні теплі відносини пов'язують дитячі будинки та курсантів Академії. Регулярні зустрічі з маленькими діточками стали доброю традицією і приносять радість як малечі, так і курсантам. Але головною метою таких заходів є комунікація. Під час наших візитів ми граємося з малечею, проводимо конкурси, а інколи й просто спілкуємось», – зазначив заступник начальника оперативно-тактичного факультету по роботі з особовим складом полковник Анатолій Желаго.

У закладі перебуває понад 100 дітей, які залишились без батьківської опіки. За словами представників дитячих будинків, подібні зустрічі наповнені радістю, теплом та додають впевненості в тому, що військовослужбовці Академії Нацгвардії небайдужі до підростаючого покоління нашої держави та завжди підтримують малечу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ