новини

В Академії Нацгвардії пройшов розподіл випускників

27.12.2018 19:13

У Національній академії Національної гвардії України пройшов попередній розподіл курсантів гуманітарного факультету та факультету логістики. Майбутні офіцери були попередньо розподілені на посади з урахуванням напряму підготовки та освітньо-кваліфікаційного рівня  «магістр» тактичного рівня, які вони отримають після закінчення навчання вже наступного року. Захід проходив в режимі онлайн.

На початку попереднього розподілу заступник командувача НГУ по роботі з особовим складом – голова комісії генерал-лейтенант Ярослав Сподар представив членів комісії особовому складу.

До складу комісії входили представники головного управління за усіма напрямками діяльності. Вони володіють актуальною інформацією щодо стану справ у своїй зоні відповідальності.

«Попередній аналіз потреб Національної гвардії для забезпечення діяльності проведений, побажання кожного випускника враховані і ми готові розпочати попередній розподіл курсантів», - зазначив генерал-лейтенант Ярослав Сподар.

Слід зазначити, що  випускники, які претендують закінчити військовий навчальний заклад з відзнакою мають право вибору місця подальшого проходження військової служби.

Загалом під час попереднього розподілу були визначені майбутні посади для 68 курсантів.

Голова комісії генерал-лейтенант Ярослав Сподар звернувся до майбутніх офіцерів та націлив їх на професійне виконання своїх обов’язків: «Я сподіваюсь, що після того, як ви успішно складете державні іспити та прийдете до підрозділів по всій території України – зробите новий позитивний вклад у подальший розвиток та будете підвищувати оцінку суспільства діяльності Національної гвардії України».

Вже у лютому місяці на майбутніх офіцерів чекає випуск, після чого гвардійці обіймуть свої посади у військових частинах НГУ.

Відділ міжнародних зв’язків інформації і комунікації НА НГУ