новини

В Академії продовжується будівництво нових корпусів

28.12.2018 16:18

Починаючи з 2016 року, в Національній академії Національної гвардії України продовжено ремонтні роботи у 6-поверховій будівлі, що знаходиться на території навчального закладу.

Загальна площа приміщень 10800 квадратних метрів, з них 5600 квадратних метрів – житлові приміщення, решта приміщень – адміністративно-господарські.

Станом на кінець 2018 року повністю завершено ремонтні роботи у житлових приміщеннях площею 2800 квадратних метрів та 800 квадратних метрів адміністративно-господарських приміщень. Крім того, всередині будівлі виконано оздоблювальні роботи, проведено монтаж внутрішніх інженерних, сантехнічних та електричних мереж, відремонтовані сходи, навколо будівлі встановлено огорожу.

Відремонтовані житлові приміщення – це 20 повноцінних двокімнатних квартир, загальною площею 1200 кв.м., які призначені для проживання військовослужбовців та членів їх сімей. Ще 1600 кв.м. – це 32 однокімнатні квартири готельного типу, призначені для проживання військовослужбовців за контрактом. В кожній квартирі проведено ремонт та оздоблювальні роботи сучасними будівельними матеріалами, встановлено меблі в кухонних приміщеннях та електричні плити.

Фінансування будівельних робіт проводиться відповідно до плану виділення коштів та призначення об’єкта будівництва. Усі кошти, що були виділені у 2018 році, витрачені за призначенням та в повному обсязі.

У 2019 році, при наявному стовідсотковому фінансуванні, ремонтні роботи у решті приміщень шестиповерхової будівлі будуть завершені.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ