новини

В Академії Нацгвардії та навчальному центрі святково відзначили Новий рік

02.01.2019 13:58

В Національній академії Національної гвардії України Новий рік зустрічали військовослужбовці батальйону забезпечення навчального процесу.

Солдати строкової служби разом з офіцерами підрозділу організували новорічну програму з конкурсами та святковими номерами. Дід Мороз привітав присутніх із Новим роком та вручив солодкі подарунки.

«Я бажаю кожному з вас, щоб цей Новий рік запам’ятався вам, як один з найяскравіших у житті. Нехай наступний рік принесе добробут і успіх, дасть нові сили для досягнення зухвалих цілей, виправдає надії, а наполегливість і цілеспрямованість допоможуть здійснити мрії. Твердості духу, невичерпного оптимізму, міцного здоров'я та щоб друзі, яких ви зустріли під час служби, стали вірними товаришами на все життя», - привітав особовий склад заступник командира роти по роботі з особовим складом лейтенант Євген Перемот.

Заступник начальника Національної академії по роботі з особовим складом полковник Василь Пилипенко особисто привітав особовий склад, який у новорічну ніч виконує службово-бойові завдання та військовослужбовців батальйону забезпечення.

«Бажаю, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожен ранок починався з відчуття радості і задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром», - звернувся до особового складу  полковник Василь Пилипенко.

Начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський відвідав навчальний центр.

Він зустрівся з особовим складом гуманітарного факультету, який задіяний для несення служби та забезпечення діяльності навчального центру у новорічні свята.

Генерал-лейтенант Сергій Соколовський подякував за сумлінну службу усім військовослужбовцям та вручив солодкі подарунки.

«Вітаю з Новим роком! Від усієї душі бажаю вам щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай Новий рік виправдає ваші добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Хай збудуться ваші заповітні мрії і надії на краще!», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Натомість гвардійці гуманітарного факультету вручили начальнику на згадку сувенір до Нового року.

«Товаришу генерал-лейтенант! Дозвольте від імені особовому складу гуманітарного факультету привітати вас з Новим роком і Різдвом Христовим. Щиро бажаємо Вам міцного здоров'я, натхнення, злагоди, миру та прийміть від нас невеликий сувенір, який символізує мужність і благородство, а також нагадуватиме Вам про нас», - звернулась до начальника Академії старший сержант Марія Семьонова.

В новорічну ніч гвардійців привітали їхні командири, після чого на курсантів чекали святкові столи, зустріч з Дідом Морозом, він провів з гвардійцями цікаві розважальні конкурси та вікторини.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ