новини

На Київському факультеті пройшла здача заліків з професійної підготовки

04.01.2019 19:25

Протягом двох днів офіцери та військовослужбовці за контрактом факультету здавали заліки з вогневої, гуманітарної, фізичної, методичної, тактичної, стройової підготовки та статутів ЗСУ.

Під час загального шикування особового складу начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко побажав військовослужбовцям успішно здати всі нормативи і показати добрі результати.

У тирі факультету особовий склад продемонстрував свої знання та навички з вогневої підготовки. Потім письмово, у формі тестів, здали заліки з вищезазначених предметів.

На обладнаних  навчальних місцях військовослужбовці здавали нормативи з бігу , підтягування на перекладині та  комплексної силової вправи.

«Фізична підготовка є основою бойової підготовки у Національній гвардії. Важливість відмінного фізичного стану для сучасного військовослужбовця понад усе», - зазначив начальник служби фізичної підготовки та спорту  майор Володимир Гулявський.

На плацу підрозділу заступник начальника факультету підполковник Руслан Кізян перевірив стройовий вишкіл особового складу, знання стройового статуту та прийомів.

За підсумками перевірки військовослужбовці Київського факультету успішно здали всі нормативи.

автор: молодший лейтенант Альона Крижановська

фото автора