новини

В Академії Нацгвардії пройшла зустріч командування з курсантами-випускниками

05.01.2019 17:10

Начальник Національної академії Національної гвардії України та його заступники провели зустріч з курсантами, які завершують навчання цього року та готуються до державних іспитів.

Нагадаємо, що майбутні офіцери були попередньо розподілені на посади з урахуванням напряму підготовки та освітньо-кваліфікаційного рівня  «магістр» тактичного рівня.

У ході зустрічі, керівний склад Академії виступив з доповідями і відповів на запитання випускників за своїми напрямками діяльності. Під час заходу, курсантів ознайомили з умовами та порядком виплати грошового забезпечення офіцерському складу та довели інформацію щодо забезпечення майбутніх офіцерів речовим майном.

Начальник Академії окреслив цілі і завдання, що стоять перед випускниками, розповів про подальші перспективи військової служби та особливу увагу звернув на підготовку та складання державних іспитів.

«Наразі у вас залишився найвідповідальніший етап усього навчання в Академії – успішно скласти державні іспити,  отримати перше офіцерське звання та показати на нових посадах у військах свій високий рівень підготовки, який надав вам навчальний заклад», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Вже у лютому місяці на майбутніх офіцерів чекає випуск, після чого гвардійці обіймуть свої посади у військових частинах НГУ по всій Україні.

Відділ міжнародних зв’язків інформації і комунікації НА НГУ