новини

Святковий вертеп у навчальному центрі Академії

08.01.2019 12:20

Курсанти гуманітарного факультету відсвяткували  Різдво Христове у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України. За народними традиціями  курсанти влаштували святковий вертеп. Участь у заході взяли всі курсанти підрозділу та солдати-строковики, що проходять службу у навчальному центрі.

Перевдягнувшись у костюми народних казкових героїв, курсанти спочатку показали святкову виставу за власним сценарієм, а потім заспівали традиційні українські колядки.

«Не зважаючи на те, що особовий склад задіяний для несення служби у святковий період, ми зробили все, аби вони, як і всі інші, відчули атмосферу свята. Ми ретельно підготувалися і, сподіваюсь, таке незвичайне Різдво вони запам’ятають, як одне з найколоритніших», - розповів заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

«Це свято стало для нас приємною несподіванкою. Мені дуже сподобались колядки у виконанні моїх товаришів, я навіть співала їх разом з ними», - ділиться враженнями курсант гуманітарного факультету Олена Малихіна.

Після вистави на курсантів чекав святковий обід, який, крім передбачених страв, включав святкові страви, фрукти та солодощі.

 Олександр Загребельний