новини

Гвардійці Академії відсвяткували Різдво Христове (відео)

08.01.2019 13:57

Курсанти та солдати Національної академії Національної гвардії України відсвяткували  Різдво Христове. Цього святкового дня на гвардійців чекала смачна вечеря та святковий вертеп.

«На всі свята ми готуємо для курсантів незвичайне меню. На Різдво всіх військовослужбовців чекала традиційна страва для Різдва – це кутя, а також фрукти, шоколад та ковбаса», - розповів начальник продовольчої служби Академії підполковник Олександр Сніжко.

Окрім смачного святкового столу, курсанти підготували для своїх товаришів святковий вертеп та виконали різдвяні колядки.

Благословив курсантів з нагоди свята військовий священник Академії отець Григорій. Він звернувся до курсантів з невеличкою проповіддю та освятив вечерю.

«В Академії завжди відповідально ставляться до традицій та свят. Це є дуже гарним починанням, адже в подальшому курсанти стануть офіцерами і так само будуть виховувати своїх підлеглих солдатів і продовжувати ці традиції», - зазначив заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Василь Пилипенко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ