новини

В Академії підводять підсумки діяльності за перше навчальне півріччя

09.01.2019 16:30

У Національній академії Національної гвардії України проходять навчально-методичні збори, в яких беруть участь науково-педагогічні працівники та офіцери Академії.

Метою зборів є підведення підсумків роботи за основними напрямками освітньої діяльності Національної академії, обговорення шляхів щодо удосконалення освітнього процесу у другому півріччі 2018-2019 навчального року та визначення напрямків роботи колективу щодо покращення методики навчання, удосконалення професійної майстерності науково-педагогічного складу та розвитку навчально-матеріальної бази.

«Основне завдання Академії - підготовка офіцерських кадрів для Національної гвардії України. І в цьому процесі повинні брати участь всі співробітники навчального закладу. За перше півріччя навчального року ми виконали значну роботу, яка включала різні види освітньої діяльності та вдосконалення навчально-матеріальної бази», - зазначив перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов.

Під час зустрічі заступник начальника Академії розповів про важливі заходи, які були реалізовані протягом першого півріччя 2018-2019 навчального року та наголосив про підвищення якості проведення практичних занять, інтеграцію в програми підготовки курсантів та офіцерів командно-штабних навчань, комплексних польових та бінарних занять.

Крім того, протягом тижня на факультетах та всіх кафедрах Академії пройдуть засідання. Керівники структурних підрозділів та їх заступники проведуть підсумки діяльності по напрямкам та визначать пріоритетні задачі на наступний навчальний період.

Навчально-методичні збори завершаться розширеним засіданням вченої ради Академії наприкінці тижня.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ