новини

В Академії Нацгвардії визначили завдання на наступний навчальний період

11.01.2019 12:31

В Національній академії Національної гвардії України пройшло заключне розширене засідання вченої ради та завершення навчально-методичних зборів.

Протягом тижня на факультетах та кафедрах Академії пройшли засідання, де підводили підсумки та визначали кращих викладачів.

Під час розширеного засідання вченої ради начальник Національної академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський детально окреслив основні здобутки Академії, зауважив на питаннях, які потребують подальшого удосконалення та поставив завдання на друге півріччя 2018-2019 навчального року.

«Попереду у нас досить багато планів та завдань. Це стосується удосконалення та розвитку навчально-матеріальної бази, як в Академії, навчальному центрі, так і на Київському факультеті. Ми і надалі будемо працювати над впровадженням у навчальний процес нових технологій та підходів і міжнародного досвіду. А найближче головне наше завдання – це успішне складання державних іспитів випускниками, які незабаром закінчать навчання та поповнять лави Національної гвардії», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Крім того, за словами начальника Академії в цьому році було відремонтовано більш ніж 10000 квадратних метрів навчальних приміщень, введено в експлуатацію новий триповерховий навчальний корпус та завершено будівництво двох поверхів 6-поверхової будівлі, що знаходиться на території навчального закладу.

З доповідями по своїм напрямкам виступили перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов та заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Василь Пилипенко.

«В цьому році для нас пріоритетні завдання - це підвищення якості проведення практичних занять, збільшення кількості командно-штабних навчань, комплексних польових та бінарних занять. Крім того, є важливим процес підвищення  професійних знань та методики навчання для науково-педагогічного складу Академії», - зазначив полковник Олександр Морозов.

Заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов оголосив відмінників навчання та кращі підрозділи за перше півріччя 2018-2019 року.

Кращі підрозділи та навчальні групи отримали перехідні кубки та нагороди.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ