новини

В Академії Нацгвардії перевірили готовність майбутніх офіцерів до стажування та практики у військових частинах

11.01.2019 19:25

У Національній академії Національної гвардії України для майбутніх офіцерів провели інструктаж перед від’їздом на стажування.

У центрі культури начальник Національної академії Національної гвардії генерал-лейтенант Сергій Соколовський зустрівся з курсантами, які убувають на військову практику і стажування  та націлив їх на плідну працю у підрозділах НГУ.

«Перш за все, військове стажування - чудова змога закріпити здобуті в Академії теоретичні знання на практиці, збагатити свій досвід, який допоможе вам у майбутньому. Академія готує професійних  військових, тому ви по закінченню навчального закладу повинні приходити у підрозділи готовими до будь-яких ситуацій та виконання службово-бойових завдань. Протягом стажування, ви маєте змогу ознайомитися зі специфікою, особливостями, завданнями військових частин та визначити для себе напрямки та питання, на які потрібно звернути увагу в подальшому навчанні в Академії», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Крім того, під час зустрічі начальник Академії наголосив на проведенні агітаційних заходів під час практики у військових частинах.

На стройовому плацу заступники начальника Академії та офіцери навчально-методичного центру перевірили готовність особового складу до військового стажування та практики. А саме: зовнішній вигляд, укомплектування офіцерських сумок, наявність методичного забезпечення, знання посадових обов’язків, на яких будуть проходити стажування і практику гвардійці.

Вже наступного тижня курсанти убудуть на стажування до військових частин Національної гвардії, де вони матимуть змогу показати свій рівень підготовленості на майбутніх офіцерських посадах.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ