новини

В Академії обговорили актуальні питання роботи з особовим складом

15.01.2019 08:25

У Національній академії Національної гвардії України пройшли заняття в рамках дня професійної підготовки офіцерів структур по роботі з особовим складом.

Офіцери відділу по роботі з особовим складом провели інструктивно-методичне заняття щодо підбиття підсумків стану військової дисципліни в навчальних групах.

Під час занять основну увагу звернули на особливості роботи заступника командира підрозділу по роботі з особовим складом щодо підготовки підрозділу до проведення виборів Президента України.

Крім того, під час засідання з офіцерами підрозділів розглянули порядок організації роботи з особовим складом під час несення служби.

«Проведення днів професійної підготовки з офіцерами структур по роботі з особовим складом є вкрай необхідними. Адже на сьогоднішньому занятті були офіцери, які знаходяться на своїх посадах не так давно і потребують підтримки зі сторони командування Академії та своїх колег. Тільки вміння працювати з людьми є запорукою виховання майбутніх захисників», - зазначив офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ