новини

Гвардійці розповіли школярам про переваги навчання в Академії

15.01.2019 08:20

Під час проходження військового стажування у Західному оперативно-тактичному об’єднанні Національної гвардії військовослужбовці факультету логістики Академії разом  з керівником стажування підполковником Едуардом Полтавським відвідали спеціалізовану загальноосвітню школу № 29 І – ІІІ ступенів у місті Хмельницький.

Гвардійці зустрілись з учнями випускних класів, розповіли про умови вступу, навчання та досягнення Академії. Представники Академії ознайомили школярів з факультетами, які наразі існують у навчальному закладі та розповіли яких саме спеціалістів готують.

Предствники Нацгвардії звернули увагу на стабільний розвиток Академії Нацгвардії, її потужну та сучасну матеріально-технічну базу та дотримання гендерної рівності у навчанні та службі.

«Сьогодні ми розповіли учням про переваги навчання в Національній академії у порівнянні з іншими закладами. Багато хлопців цікавилися військовою службою та навчанням в Нацгвардії. Запитували про навчання й дівчата, які мають можливість отримати в Академії спеціальність за трьома напрямками», - зазначає курсант Микола Самосін.

Військовослужбовці подарували школярам журнали та брошури, де вони можуть ознайомитись з детальною інформацією щодо вступу у навчальний заклад.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ