новини

Гвардійцям Західного ОТО розповіли, як навчають військовій справі в Академії

17.01.2019 15:42

Керівник військового стажування підполковник Олексій Міршук – доцент кафедри психології та педагогіки, разом із курсантами Академії провів профорієнтаційну роботу з особовим складом строкової служби та військовослужбовцями військової служби за контрактом військової частини Івано-Франківська. У клубі частини він розповів солдатам про Національну академію Національної гвардії України, конкретизував умови вступу та особливості навчання, розповів про соціальні гарантії та перспективи служби на посадах офіцерського складу в підрозділах Національної гвардії України.

«Академія є славетним навчальним закладом з потужною навчально-матеріальною базою, яка дає змогу майбутнім офіцерам набути необхідних компетентностей для якісної організації службово-бойової діяльності в підрозділах Національної гвардії України», - зазначив підполковник Олексій Міршук.

Після проведення агітації декілька військовослужбовців одразу виявили бажання вступити до Академії.

«З дитинства мріяв стати офіцером, а Академія - це єдиний навчальний заклад у структурі Нацгвардії, який готує справжніх лідерів та фахівців своєї справи. Мій командир закінчив Харківський вуз, він є для мене справжнім прикладом у військовій справі», - ділиться враженнями солдат Вячеслав Білецький.

автор підполковник Олексій Міршук, сержант Христина Бойчук

фото сержант Денис Лютенко