новини

Гвардійці Академії запросили на навчання учнів Дніпропетровщини

15.01.2019 08:25

Офіцер Національної академії Національної гвардії України, майор Ігор Авілов разом з курсантом Богданом Сазонтовим, який проходить стажування у місті Дніпро, відвідали місцевий ліцей митно-податкової справи з посиленою військово-фізичною підготовкою та Сурсько-литовську середню загальноосвітню школу.

Майор Ігор Авілов розповів про переваги навчання в Академії та про можливості, які відкриваються перед випускниками. Він поділився власним досвідом, який здобув за певний час служби, та запросив школярів та ліцеїстів приєднатися до числа нацгвардійців.

«Такі заходи, допомагають молоді більш детально дізнатися про навчання в Академії. Важливість зустрічі з майбутніми абітурієнтами відображається в зацікавленості під час розмови, та в їх бажанні зробити правильний вибір навчального закладу», - зазначив майор Ігор Авілов.

Солдат Богдан Сазонтов розповів про організацію навчання та дозвілля курсантів, проведення різноманітних спортивних та культурних заходів в Академії.

У ході спілкування молодь дізналася про гідне матеріальне, речове забезпечення військовослужбовців, наявність усіх необхідних умов для навчання.

Представники Академії показали відеоролики про підготовку майбутніх офіцерів, презентували учням брошури з детальною інформацією про умови вступу до навчального закладу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ