новини

В Національній академії розпочалась державна атестація випускників

21.01.2019 17:38

В Національній академії Національної гвардії України розпочала роботу державна атестаційна комісія. Очолює перевірку заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан.

В методичному кабінеті навчального закладу відбулось перше засідання атестаційної комісії, яка прибула для перевірки знань випускників рівня «магістр».

Нагадаємо, що тривалість навчання для майбутніх офіцерів, які вже мають освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» складає півтора роки. Випуск для них відбудеться одразу після державних іспитів вже 2 лютого цього року.

«Академія, як основоположник військової освіти в Національній гвардії України, випускає  офіцерів з освітньою базою, що дозволяє їм ефективно і надалі розвиватися протягом усього періоду проходження служби, постійно самовдосконалюватися і вимагати цього від особового складу», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

На засіданні секретар комісії полковник Андрій Горбунов оголосив розпорядок роботи комісій, їх склад та довів прізвища військовослужбовців, що претендують на дипломи з відзнакою. Начальники факультетів доповіли про готовність своїх підрозділів та навчально-матеріальної бази до проведення перевірки випускників.

По завершенню засідання комісія розпочала роботу та перевірку знань випускників. Загалом атестація триватиме два тижні і далі на майбутніх офіцерів чекає випуск та передислокація до подальших місць проходження служби у військових частинах Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ