новини

Кременчуцьких військових запросили на навчання до Національної академії Нацгвардії

23.01.2019 09:01

Вже другий тиждень 12 курсантів Національної академії Національної гвардії України проходять військове стажування та практику у військовій частині міста Кременчук.

Керівник військового стажування, старший викладач кафедри автобронетанкової техніки Академії майор Олександр Шаповалов, зустрівся з особовим складом військової частини та нагадав гвардійцям про можливість здобуття омріяної військової спеціальності на базі Академії.

«Після бесіди та перегляду фільму про Академію, я індивідуально спілкувався з багатьма військовослужбовцями. Питали про вимоги до вступу, необхідні документи. Більшість бійців міркують не лише про контракт, але й про можливість пов’язати все своє життя із захистом України», - зазначив майор Олександр Шаповалов.

Для ознайомлення гвардійцям роздали буклети з інформацією про умови і перспективи навчання у Національній академії Національної гвардії України.

Також курсанти Національної академії разом з гвардійцями військової частини провели агітаційні заходи з випускниками Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Військовослужбовці роз’яснили ліцеїстам про порядок вступу на навчання в Академії, фінансове та матеріально-технічне забезпечення курсантів та можливість безкоштовного отримання вищої освіти.

Військовослужбовці залюбки відповідали на запитання, які цікавили ліцеїстів з приводу вступу до навчального закладу.

«Такі заходи допомагають зробити правильний вибір на майбутнє і сьогодні я дійсно побачив, які можуть бути переваги під час навчання в Національній академії Національної гвардії України», - поділився своїми думками ліцеїст Дмитро Воробйов.

Ліцеїстам продемонстрували  відеоролики про діяльність Національної академії Національної гвардії України та вручили інформаційні буклети з вичерпною інформацією щодо вимог до майбутніх абітурієнтів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ