новини

Випускники Академії показують рівень підготовленості під час державної атестації

24.01.2019 18:47

В Національній академії Національної гвардії України триває атестація випускників. Представники Головного управління, військових частин та цивільних вищих навчальних закладів разом з науково-педагогічним складом Академії оцінюють  за напрямами рівень знань курсантів, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр».

Так, сьогодні випускники усіх факультетів складали державний екзамен з фізичної підготовки. Загалом іспит складається з трьох частин: теоретичної, де курсанти розкривають теоретичні засади організації фізичної підготовки, практичної, на якій вони демонструють свої фізичні навички та методичної, що необхідна для перевірки готовності майбутніх лейтенантів до самостійного проведення занять.

В практичній частині курсанти здавали підтягування на перекладині, рукопашний бій,  біг човниковий та на 1 кілометр.

«Сьогодні курсанти показали високий рівень підготовленості, усі випускники приклали максимальні зусилля та успішно здали державний іспит з фізичної підготовки. Це результат не лише занять з фізичної підготовки, а й спортивно-масової роботи та самостійної підготовки кожного курсанта. А сучасна спортивна база Академії допомагає максимально відпрацювати усі практичні питання та необхідні нормативи майбутнім офіцерам», - зазначив начальник служби організації спортивної роботи відділу фізичної підготовки і спорту Головного управління НГУ полковник Андрій Мелешко.

Попереду у курсантів тиждень здачі заліків, захист магістерської роботи, отримання лейтенантських погонів та випуск.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ