новини

В Академії обговорили актуальні питання логістичного забезпечення НГУ

25.01.2019 15:50

На кафедрі бойового та логістичного забезпечення Національної академії Національної гвардії України пройшов науково-методичний семінар.

У ньому взяли участь начальник відділу речового забезпечення Головного управління Національної гвардії України полковник Артем Шевчук, науково-педагогічний склад кафедри, слухачі денної та заочної форм навчання оперативно-тактичного факультету Академії.

Учасники  семінару обговорили проблеми логістичного забезпечення Національної гвардії України з урахуванням досвіду залучення військ до проведення операції об’єднаних сил та  приведення системи логістичного забезпечення до стандартів НАТО.

У своїх виступах доповідачі піднімали актуальні питання наукової проблематики у галузі логістичного забезпечення службово-бойової діяльності НГУ та досвід логістичного забезпечення дій контингентів країн-членів НАТО в ході реформування системи логістики Національної гвардії України.

«Беззаперечним є той факт, що одним із основних аспектів забезпечення підрозділів Національної гвардії є якісне логістичне забезпечення. І сьогодні ми мали нагоду обмінятися досвідом, обговорити питання, пов’язані зі шляхами удосконалення існуючої логістичної системи НГУ з урахуванням впровадження аналогічної у Збройних силах України та країн-членів НАТО», – зазначив начальник відділу речового забезпечення Головного управління Національної гвардії України полковник Артем Шевчук. 

Автор капітан Сергій Павлюк