новини

Офіцери Академії розповідають про навчання у військовому виші містами країни

25.01.2019 14:07

Полковник Сергій Волошко, який контролює хід проведення військового стажування, провів профорієнтаційну роботу в Південному регіоні країни. Заходи були організовані для гвардійців строкової служби і військовослужбовців за контрактом  військової частини Одещини та ліцеїстів Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник».

У ході зустрічей з майбутніми абітурієнтами, заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко надав інформацію про навчальний процес і побут курсантів, переваги навчання в Академії, історію та традиції навчального закладу. Молоді були показані відеоролики про діяльність Академії  та розвиток Національної гвардії України.

«Я з дитинства мріяв стати військовим і в подальшому планую навчатися в Академії на командно-штабному факультеті. Крім того, обравши професію військового, відкриються широкі можливості – це цікава служба, професійне навчання та зростання»,  - розповідає солдат військової частини Максим Мимда.

На завершення зустрічей, офіцер вручив інформаційні буклети з інформацією щодо вимог до вступу для майбутніх абітурієнтів та побажав зробити правильний вибір для здобуття вищої освіти.

«Саме на таких заходах молодь отримує повну інформацію про Академію та має змогу поставити питання, які згодом, можливо, дозволять обрати майбутню професію. Крім цього, після зустрічей з особовим складом дуже багато кандидатів подають документи до військового вишу», – відзначив полковник Сергій Волошко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ