новини

Курсанти Академії Нацгвардії побували на заводі, де виготовляють українські автомобілі КрАЗ (відео)

31.01.2019 09:23

Під час військового стажування та практики курсанти Національної академії Національної гвардії України відвідали Кременчуцький автомобільний завод ПАТ «АвтоКраз».

Працівники заводу ознайомили гвардійців з процесом виробництва українських автомобілів на головному конвеєрі довжиною в 256 метрів, технологією зварювання, виготовлення, обробки деталей автомобілів КрАЗ.

Крім виробничих цехів, для військовослужбовців організували екскурсію до музею заводу, де курсанти дізналися історію виникнення та розбудови Кременчуцького автомобільного заводу.

«На заводі курсанти вивчали процес виробництва вантажних автомобілів сімейства АвтоКраз. Ці знання гвардійці зможуть використовувати під час занять в Академії та в подальшій військовій службі», - зазначив старший викладач кафедри автобронетанкової техніки майор Олександр Шаповал.

На випробувально-демонстраційному полігоні гвардійцям Академії організували авто-шоу з заїздами автомобіля КрАЗ – 6233 по перешкодах. Майбутнім офіцерам продемонстрували прохідність вантажівки в екстремальних природних умовах і на бездоріжжі.

«Ми побачили весь технологічний процес та дізналися, як збираються вантажівки КрАЗ, як вони влаштовані і як правильно їх обслуговувати. Найбільше, звісно, вразило авто-шоу, де автомобіль КрАЗ здійснив спуск та підйом в майже 60%», - поділився враженнями курсант четвертого року навчання факультету логістики Микола Доцій.

Майбутні офіцери подякували керівництву та працівникам заводу за пізнавальну  можливість дізнатися та побачити все своїми очима.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ