новини

Курсанти гуманітарного факультету запрошують на навчання до Академії Нацгвардії

05.02.2019 18:20

На початку вступної кампанії до вищих навчальних закладів України, курсанти Національної академії Національної гвардії України провели ряд агітаційних заходів.

Гвардійці гуманітарного факультету, які проходять стажування на посадах офіцерів по роботі з особовим складом у військових частинах Харкова та Вінниці,  ознайомили місцеву молодь з умовами навчання у виші  Національної гвардії України.

Військовослужбовці відвідали ярмарок вакансій та послуг в інформаційному центрі Вінницького міського центру зайнятості, Вінницьке вище художнє професійно-технічне училище №5, а також провели день інформування на площі Свободи міста Харкова. Курсанти розповідали про вимоги та переваги служби за контрактом та умови вступу на навчання до Академії Нацгвардії, організацію освітнього процесу та дозвілля у військовому виші.

«Наразі стартує вступна компанія для абітурієнтів 2019 року, тож ми інформуємо молодь про нашу Академію і допомагаємо їм у питаннях вступу. Було помітно, що дехто вже відмітив для себе переваги навчання в нашому навчальному закладі. Тож охоче чекаємо на всіх бажаючих», - зазначила курсант гуманітарного факультету Анастасія Біляк.

Школярі дивилися презентаційні відеоролики про діяльність Академії та Національну гвардію України.

«Ми вдячні курсантам за змістовно проведену профорієнтаційну роботу зі старшокласниками. Вони надали можливість нашим вихованцям поміркувати над своїм майбутнім. Юнаки, які наразі перебувають перед складним вибором професії, зацікавилися отриманою інформацією, а дехто навіть висловив бажання вступати цього року до Національної академії Національної гвардії», - розповідає заступник директора вищого художнього професійно-технічного училища з навчально-методичної роботи Марина Пилявець.

Гвардійці Академії відповідали на питання майбутніх абітурієнтів та роздавали буклети з інформацією про військовий навчальний заклад.

Крім того, курсанти розповіли школярам про власний досвід підготовки до вступу до Академії, а також поділилися з учнями своїми враженнями про табірний збір, перші місяці навчання та яскраві моменти із свого курсантського життя.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ