новини

У Північному Київському територіальному управлінні підбили підсумки стажування курсантів четвертого року навчання Академії

11.02.2019 11:50

Військове стажування – одна з основних складових у практичній підготовці курсантів, що проводиться з метою набуття та вдосконалення необхідних знань та умінь на начальницьких та командирських посадах, яке проводиться протягом одного місяця у військових частинах Національної гвардії в залежності від напрямку службово-бойової діяльності підрозділу,  курсант повинен відпрацювати усі пункти службових обов’язків займаної посади.

«Зовсім скоро ми вдягнемо офіцерські погони. Набутий на стажуванні досвід буду застосовувати під час служби у частинах Нацгвардії,  гідно склавши державну атестацію. Велика вдячність командуванню військової частини 3066 за організацію та проведення підвищення мого професійного рівня», – поділився враженнями курсант четвертого року навчання Київського факультету сержант Євген Наумов.

Захід проходив спільно з начальниками служб військових частин та представниками Національної академії Національної гвардії України. Під час якого, перші доповіли про стан проходження стажування та дали оцінку кожному курсантові.

За підсумками стажування заступник начальника Північного Київського ТУ полковник Володимир Шелефост відзначив високий рівень знань і підготовленості майбутніх офіцерів. Кращим курсантам були оголошені подяки та вручені грамоти від начальника управління.

Усього у Північному ОТО проходили стажування 59 курсантів академії, з них 7 з Київського факультету.

ВІК Північного ОТО НГУ

фото Віктора Петриченка