новини

Гвардійці обмінялися досвідом з представниками силових структур сектору безпеки і оборони України

25.02.2019 11:17

На кафедрі вогневої підготовки Національної академії Національної гвардії України пройшла науково-практична конференція.

У ній взяли участь представники вищих  військових навчальних закладів різних силових структур, військових частин та підрозділів Національної гвардії України.

Учасники конференції обговорили проблемні питання щодо планування, організації та методики проведення занять з предметів бойової підготовки у частинах, визначили перспективи розвитку навчально-матеріальної бази та напрямків наукової діяльності з бойової та спеціальної підготовки Академії та частин Національної гвардії України.

Крім того, учасники розглянули пропозиції щодо покращення методики викладання матеріалів з предметів бойової підготовки та сучасні методики, які використовуються для підвищення якості засвоєння матеріалу.

«Проведення конференцій є систематичним на кафедрі. Кожного року в нашому навчальному закладі з’являється велика кількість новітніх наукових розробок і прикладається максимум зусиль для подальшого впровадження їх в службово-бойову діяльність Національної гвардії. Важливість обміну досвідом в методиці проведення занять з вогневої підготовки  серед вищих  військових навчальних закладів інших силових структур, військових частин та підрозділів Національної гвардії України дає можливість покращити рівень викладання, та досягти кращих результатів у підготовці майбутніх офіцерів», - зазначив начальник кафедри вогневої підготовки полковник Петро Пістряк.

Результати роботи конференції рекомендовано до впровадження в навчальний процес Академії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ