новини

В Академії Нацгвардії військовослужбовці за контрактом практично відпрацювали нормативи з вогневої підготовки

28.02.2019 16:00

В Національній академії Національної гвардії України у військовослужбовців за контрактом перевірили рівень професійних навичок з вогневої підготовки.

Керівник стрільб провів перевірку знань особового складу щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю. В процесі здачі вогневої підготовки, гвардійці показали вміння з розбирання та збирання пістолета. Протягом теоретичної частини, військовослужбовці за контрактом відповідали на питання у тестовій формі.

Військовослужбовці виконали вправу стрільби з пістолета Макарова, де мали влучити у визначений габарит цілі в обмежений час.

«Сьогодні ми перевіряли теоретичні знання та практичні вміння військовослужбовців за контрактом. Кафедра озброєння та стрільби проводить роботу, щоб вогнева підготовка проводилася на постійній основі, щоб військовослужбовці Академії були справжніми професіоналами», – розповів старший викладач кафедри озброєння та стрільби підполковник Михайло Зюбан.

Під час відпрацювання вправи, військовослужбовці продемонстрували високий рівень підготовки.

«В Національній академії вогневій підготовці приділяється значна увага. Вона є одним із основних предметів в професійній підготовці і регулярні заняття дають впевненість у володінні стрілецькою зброєю та дають змогу показувати високі результати», ділиться враженнями старший інструктор з фізичної підготовки та спорту прапорщик Василь Карнаух.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ