новини

Жінок Академії Нацгвардії привітали зі святом весни!

07.03.2019 17:53

Справжнє свято весни, любові та краси відбулося в центрі культури Національної академії Національної гвардії України. Для всіх жінок навчального закладу з нагоди Міжнародного жіночого дня пройшли святкові заходи. На адресу Національної академії надійшли привітання від Міністра оборони України, Міністра внутрішніх справ, командувача Національної гвардії України.

Урочистості розпочалися з привітального слова начальника Академії генерал-лейтенанта Сергія Соколовського.

«Шановні жінки! Від себе особисто та від імені усього чоловічого колективу Національної академії вітаю вас зі святом весни – Міжнародним жіночим днем! Прийміть слова вдячності за вашу працю, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя, за те, що робите світ яскравіше. Бажаю вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя та добра. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму», - звернувся  до присутніх генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

З нагоди свята кращі військовослужбовці та службовці Академії  нагороджені відомчими заохочувальними відзнаками, дипломами, подяками та грамотами.

Справжнім подарунком для жінок став святковий концерт учасників академічного оркестру та вокального гурту «П’ять стихій». Своїми видовищними виступами та різноманітними номерами вокалісти зачарували жінок Академії, залишаючи в серцях присутніх справжній весняний настрій. Концерт супроводжувався відеороликами про жінок навчального закладу.

Окрім позитивних емоцій, кожна представниця прекрасної статі отримала вітальні листівки з побажаннями любові, натхнення та квіти від чоловічого колективу Академії.

Незабутню концертну програму військовослужбовці підготували і на Київському факультеті, де у теплій та урочистій обстановці привітали своїх колег-жінок.

«Це чудове, світле свято збігається із початком найпрекраснішої пори року - весни. Чарівні жінки, спасибі вам за ваш професіоналізм, старанність, беззаперечне виконання службового обов’язку. Бажаємо вам усіх благ, радості, наснаги», - зазначив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, щоб кожен день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю і щиросердечним спокоєм.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ