новини

Курсанти Київського факультету опанували практичні навички на виїзному занятті

14.03.2019 17:42

Гвардійці четвертого року навчання Київського факультету Національної академії Національної гвардії України на практиці відпрацювализаняття на тему «Будова матеріальної частини озброєння БТР-3Е».

Заняття проходилина базі військової частини 3018 під керівництвом заступника командира мінометної батареї з озброєння першого батальйону оперативного призначення на БТР старшого лейтенанта Олександра Гудімова.

Перед початком занять для майбутніх офіцерів був проведений інструктаж щодо заходів безпеки, бойових властивостей модулю, призначення та загальної будови озброєння БТР-3Е.

Під час практичної частини гвардійці відпрацювали установку озброєння, переведення озброєння бронетранспортера із похідного положення в бойове та навпаки, заряджання та розряджання, підготовку системи управління вогнем до роботи, тренувалися в діях оператора та командира при стрільбі.

«Ми мали можливість практично відпрацювати набуті знання з інструкторамибригади швидкого реагування. Завдяки саме таким заняттям, я можу бути впевненим у своїй готовності до виконання службово-бойових завдань вже на офіцерській посаді у підрозділах Нацгвардії», - розповів курсант четвертого року навчання солдат Микола Крилач.

автор: лейтенант Альона Крижановська

фото автора