новини

Військовий флешмоб від оркестру Академії Нацгвардії

14.03.2019 17:43

60 музикантів оркестру Національної Академії Нацгвардії і Університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба влаштували спільний виступ, приурочений до Дня українського добровольця.

В головному залі залізничного вокзалу "Харків-Пасажирський" у форматі флешмобу музиканти виконали класичні та сучасні твори.

«Вокзал - це знакове місце, звідки добровольці відправлялися на фронт. Це і те місце, де їх зустрічали з фронту. Сьогодні ми об’єдналися для участі в акції з побратимами із Збройних Сил України та вшанували мужність і героїзм перших захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Ми низько схиляємо голови перед пам'яттю усіх полеглих героїв та повинні пам'ятати кожного, поважати їх подвиг», - зазначив диригент Національної Академії Національної гвардії України капітан Андрій Чабанов.

Військові музиканти створили особливу атмосферу в головному залі залізничного вокзалу, персонал та відвідувачі вокзалу долучились до всеукраїнської акції та підтримали ідею військових оркестрів.

Цього дня всеукраїнська акція, присвячена вшануванню добровольців, також відбулася на залізничних вокзалах ще в 10 обласних центрах країни.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ