новини

Гвардійці Академії представили навчальний заклад на «Ярмарку професій»

15.03.2019 18:04

На базі палацу дитячої та юнацької творчості «Істок» відбулася ярмарка професій, в якій взяли участь більше 25 провідних вузів міста Харкова.

Представники Національної академії Національної гвардії України є активними учасниками подібних заходів. Цього разу навчальний заклад представили військовослужбовці оперативно-тактичного та гуманітарного факультетів. Гвардійці ознайомили учнів старших класів із перевагами та перспективами навчання в навчальному закладі та розповіли про спеціальності.

«Вже не вперше беру участь у подібних заходах. Профорієнтаційна робота є дуже важливою, тому що надає змогу учням зробити правильний вибір на майбутнє. Для мене особисто дуже приємним є той факт, що я можу комусь допомогти визначитись з професією та зробити той самий виважений крок уперед», -  ділиться враженнями сержант Христина Бойчук.

Військовослужбовці подарували всім бажаючим брошури з детальною інформацією про умови вступу до Національної академії, показали відеоролики про підготовку майбутніх офіцерів та відповіли на всі запитання школярів.

«Такі заходи допомагають зробити правильний вибір на майбутнє і сьогодні я дійсно побачив, які можуть бути переваги під час навчання в Національній академії Національної гвардії України. Якщо раніше я вагався стосовно майбутньої професії, то зараз впевнено можу сказати, що хочу бути гвардійцем та стати захисником нашої Батьківщини», - поділився своїми думками учень Дмитро Корнієнко.

майор Андрій Лукашанець