новини

У Навчальному центрі Академії НГУ введено в експлуатацію нову будівлю

15.03.2019 20:30

Для покращення умов проживання та виконання службових обв'язків гвардійцями, в приміщенні навчального центру Національної академії Національної гвардії України було проведено капітальний ремонт та переобладнання будівлі. Відтепер, будівля має нові призначення і розподілена на дві частини, в одній з яких розміщені службові приміщення для управління навчального центру та два навчальних класи, а інша призначена для проживання  військовослужбовців строкової служби.

Загальна площа відремонтованої будівлі складає 500 квадратних метрів, 200 з яких відведені для проживання гвардійців. Спальна площа розподілена на 6 приміщень, в яких і проживатимуть строковці. Крім того, будівля має власне опалення – котельню змішаного типу, ванні кімнати та приміщення побутового обслуговування.

Нагадуємо, що в пункті постійної дислокації Академії нещодавно було введено в експлуатацію новий 3-поверховий навчальний корпус та продовжено ремонтні роботи у 6-поверховій будівлі, що знаходиться на території навчального закладу.