новини

«Офіцер – це лідер та вчитель для своїх підлеглих», - менеджер Програми з професійного розвитку Україна-НАТО

20.03.2019 15:27

Менеджер Програми з професійного розвитку Україна-НАТО Ове Уруп-Медсен зустрівся з курсантами командно-штабного та гуманітарного факультету, які проходять навчання на Вступному курсі НАТО.

Вищезазначені військовослужбовці були учасниками даного курсу у 2018 році. Та цей модуль, присвячений публічним виступам є для них додатковим.

«Ці навчання є особливими для вас. Зазвичай ваші щоденні заняття в Академії мають більш філософський стиль, але цей курс несе в собі практичну основу. Кожна людина, не важливо, військова вона чи ні потребує комунікативних навичок. Офіцер – це лідер та вчитель. І якщо сьогодні ви засвоїте та зануритесь у вивчення теми нашого модулю, у майбутньому ви будете авторитетом для своїх підлеглих. Тож, будьте активними та працьовитими. Я бажаю вам плідної співпраці та гарних результатів», - зазначив Ове Уруп-Медсен.

Протягом двох днів  бізнес-тренер та лектор модулю Олена Ковальчук проведе з учасниками тренінги та навчить майбутніх офіцерів  всім етапам публічних виступів: підготовці, техніці ефективного виступу та різноманітним прийомам. Під час модулю усі курсанти підготують власні виступи та випробують себе у ролі доповідача.

Відділ міжнародних зв’язків. інформації і комунікації НА НГУ