новини

Гвардійці запросили вихованців кадетського корпусу на навчання до Академії

21.03.2019 19:15

У Державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою представники командно-штабного факультету Національної академії Національної гвардії України представили один з провідних військових навчальних закладів.

Заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко розповів кадетам про переваги, перспективи навчання та служби в Академії. Курсанти довели інформацію про кожний факультет, який існує в навчальному закладі та безпосередньо про підготовку майбутніх офіцерів.

«Професія військового перед кожним відкриває широкі можливості –цікаву службу, професійне навчання, нові знайомства, роботу в команді і надійне плече товариша. Навчання в Академії - це впевнений крок у майбутнє», - зазначив полковник Сергій Волошко.

Всі присутні почули про історію та традиції Національної академії, переглянули відеоматеріали, присвячені сьогоденню навчального закладу.

«Я дуже вражений розповідями курсантів. Тим паче вони є випускниками нашого Кадетського корпусу. Я дуже хочу вступити до Національної академії. Буду готуватися до екзаменів та покращувати свою фізичну підготовку» - поділився враженнями кадет 33 взводу Андрій Музика.

Автор статті Ігор Шепелєв

Фото автора