новини

Гвардійці Київського факультету запросили на навчання школярів міста та області

22.03.2019 10:44

До Київського факультету Національної академії Національної гвардії України завітали школярі старших класів загальноосвітніх шкіл Києва та області.

Показовим виступом учнів вразили курсанти першого року навчання. Вони продемонстрували вправи з рукопашного бою. Школярі під керівництвом офіцерів вирушили на навчальні місця, де їм представили зразки стрілецької зброї та техніки, що є на озброєнні Національній гвардії України, види екіпірування, форменого одягу та засобів зв’язку. Відповідями на усі запитаття щодо вступу став перегляд відеороликів  про Академію та про Національну гвардію України.

«Приємно бачити школярів в стінах нашого підрозділу, особливо коли видно їх зацікавленість. Наш підрозділ чекає на молодих людей, які є відповідальними, хоробрими, ініціативними, а також справжніми патріотами України. Саме ці риси сприятимуть успішному виконанню службових обов’язків», - звернувся до учнів заступник начальника Київського факультету підполковник Руслан Кізян.

Офіцери відділу комплектування Головного Управління Національної гвардії України представили присутнім іміджево-інформативну продукцію про навчання на факультеті та Академії.

«Я вдячний за надану мені можливість відчути військову атмосферу, вперше в житті доторкнутися до справжньої зброї. Для себе я розглядаю можливість вступити на навчання до факультету», - поділився враженнями учень одинадцятого класу Андрій  Сухомлин.

Автор: лейтенант Альона Крижановська

фото автора