новини

Представник Академії розповів про навчання в Академії військовослужбовцям південного регіону країни

22.03.2019 09:17

Заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко провів профорієнтаційну роботу в Південному регіоні країни.

Заходи були організовані як для гвардійців строкової служби, так і для військовослужбовців за контрактом  військових частин міста Запоріжжя та ліцеїстів Запорізького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник».

У ході зустрічей з майбутніми абітурієнтами, полковник Сергій Волошко надав інформацію про навчальний процес і побут курсантів, розповів про переваги навчання в Академії, історію та традиції навчального закладу. Молоді показали відеоролики про діяльність Академії та розвиток Національної гвардії України.

«Я з дитинства мріяв стати військовим і вже точно визначився  зі своїми пріоритетами, а саме навчанням в Академії Нацгвардії. Крім того, обравши професію військового, відкриються широкі можливості – це цікава служба, професійне навчання та зростання»,  - розповідає солдат військової частини Максим Гончар.

На завершення зустрічей, офіцер вручив інформаційні буклети з інформацією щодо вимог до вступу для майбутніх абітурієнтів та побажав зробити правильний вибір для здобуття вищої освіти.

«Саме на таких заходах молодь отримує повну інформацію про Академію та має змогу поставити питання, які згодом, можливо, дозволять обрати майбутню професію. Крім цього, після зустрічей з особовим складом дуже багато кандидатів подають документи до військового вишу», – відзначив полковник Сергій Волошко.

У одній з військових частин служить випускник командно-штабного факультету Академії Нацгвардії, наразі командир роти розвідки спеціального призначення військової частини старший лейтенант Вадим Корень. Він розповів солдатам як саме Академія може допомогти реалізувати свої мрії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ