новини

Курсанти Академії – переможці й призери змагань з військово-спортивного багатоборства

28.03.2019 06:30

На базі Харківського національного університету Повітряних сил імені І. Кожедуба відбулися дводенні всеукраїнські змагання серед представників силових структур з військово-спортивних багатоборств.

Учасниками турніру була і збірна команда курсантів Національної академії Національної гвардії України. Боротьба між командами пройшла в двох дисциплінах – рукопашному бою та стрільбі з пневматичної зброї.

«Військово-спортивні багатоборства - це один з найбільш розповсюджених видів спорту для представників Національної гвардії України. Він викликає жвавий інтерес у військовослужбовців Академії. Приємно бачити, як твої вихованці посідають призові місця, виконують нормативи кандидатів у майстри спорту, в запеклій боротьбі виборюють перемогу рідного навчального закладу», - розповідає старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту майор Руслан Любчич.

Під час змагань наші спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки, хорошу техніку і нестримну жагу до перемоги.

За підсумками змагань, у особистому заліку золоту медаль здобув сержант командно-штабного факультету Євгеній Пузан, срібло виборов курсант факультету логістики Артур Коваленко та бронзову медаль завоював курсант факультету логістики Владислав Новоселов.

«З початком навчання в Академії я розпочав тренування у секції військово-спортивних багатоборств.  Наша команда бере участь у багатьох змаганнях різного рівня і ми неодноразово виборювали призові місця»,  - зазначив сержант Євгеній Пузан.

Переможці та призери турніру були нагороджені подарунками та пам’ятними відзнаками.

Вітаємо спортсменів нашої команди і бажаємо в майбутньому лише примножувати свої перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ