новини

В Академії Нацгвардії пройшов розподіл випускників

10.04.2019 07:26

У Національній академії Національної гвардії України пройшов попередній розподіл курсантів командно-штабного факультету, факультету логістики, гуманітарного та офіцерів-магістрів. Військовослужбовці були попередньо розподілені на посади з урахуванням напряму підготовки та навчання. Захід проходив в режимі онлайн-конференції.

На початку попереднього розподілу заступник командувача – голова комісії генерал-лейтенант Микола Балан представив членів комісії особовому складу.

До складу комісії входили представники Головного управління за усіма напрямками діяльності. Вони володіють актуальною інформацією щодо стану справ у своїй зоні відповідальності.

«Попередній аналіз потреб Національної гвардії для забезпечення діяльності проведений, побажання кожного випускника враховані і ми готові розпочати попередній розподіл курсантів», - зазначив генерал-лейтенант Микола Балан.

Слід зазначити, що  випускники, які претендують закінчити військовий навчальний заклад з відзнакою мають право вибору місця подальшого проходження військової служби.

Загалом під час попереднього розподілу були визначені майбутні посади для 287 гвардійців, серед яких 258 курсантів та 29 офіцерів.

Голова комісії генерал-лейтенант Микола Балан звернувся до гвардійців та націлив їх на професійне виконання своїх обов’язків: «Я сподіваюсь, що після того, як ви успішно складете державні іспити та прийдете до підрозділів по всій території України – зробите новий позитивний вклад у подальший розвиток та будете підвищувати оцінку суспільства діяльності Національної гвардії України».

Вже у червні цього року на військовослужбовців чекає випуск, після чого вони обіймуть свої посади у військових частинах НГУ.

Відділ міжнародних зв’язків інформації і комунікації НА НГУ