новини

На Київському факультеті виступали артисти академічного Ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України

11.04.2019 12:29

До Київського факультету завітали артисти академічного Ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України. Задля урізноманітнення дозвілля особового складу вони відвідуватимуть військові частин Київського гарнізонуз концертною програмою тадаруватимуть військовослужбовцям гарний настрій.

«Дякуємо вам, що ви завітали до нас, за чудово та творчо проведений час. Тільки професіонали та справжні таланти можуть викликати стільки емоцій та переживань, торкнутися душі», - промовив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Кожен вихід на сцену мобільного концертного комплексу, пісні у виконанні солістів та гуртів ансамблю супроводжувавсябурхливими оплесками.

Також на концерт прийняли запрошення офіцери Головного управління та представники Національної гвардії Каліфорнії, що вже другий день знаходятьсяна семінарі з питань реформування штабу Національної гвардії України.

Професійна робота артистів не залишила байдужими нікого. Репертуаром патріотичних і світових хітів, танцями та феєричним шоу вони вразили глядачів, які повернулись до службових справ та навчання з загостреним почуттям прекрасного.

автор: лейтенант Альона Крижановська

фото автора